Hääpäivä on  ainutlaatuinen hetki elämässä. Kaikki on mietitty yksityiskohtia myöten kauniiksi, morsian loistaa hehkeänä kuin hedelmä ja sulhanen on komea ja särmikäs. Perhe ja ystävät kokoontuvat herkistelemään pariskunnan lupausta rakastaa toisiaan niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Pöydät on katettu viimeisen päälle ja juhlahumun kipinät välkehtivät. 

On kunnia kulkea mukananne hääpäivän aikana ja todistaa jännitystä, helpotusta, suudelmia, ilon kyyneleitä ja koskettavia sanoja. Hääparin kuvaaminen tärkeimpien ihmisten ympäröimänä, kaikessa kauneudessaan ja herkkyydessään on kaltaiselleni romantikolle sydäntä lähellä. 

Hääpäivän tunnelmalliset muistot säilyvät valokuvina koko elämän ja seuraaville sukupolville ihailtavaksi. Rakkaudentäyteisten hääkuvien katselu palauttaa iloa avioliiton arkeenkin.

Hinnasto

Hääkuvaus paketit

Kaikki hääkuvauspaketit sisältävät:

  • Konsultaatio
  • Suunnittelupalaveri
  • Digitaalinen galleria käsitellyistä kuvista
  • Muutaman Sneak Peek kuva 48h kuluessa häistä 
  • Koko kansio 1kk sisällä
  • Teettämisoikeudet kaikkiin kuviin

Sovitaan ilmainen tutustumispuhelu! 

Varausmaksu 30% vahvistaa varauksen.

Suunnittelupalaverin merkitys:

On tärkeää, että hääparin ja kuvaajan välillä on luottavainen ja rento yhteys, sekä yhteinen näkemys. Tutustumme etukäteen tapaamalla joko kasvotusten, tai videopuhelun välityksellä. On tärkeää, että meillä synkkaa, sillä kuvaaja on kanssanne koko päivän.

Käymme suunnittelupalaverissa läpi päivän aikataulut, kuvauspaikat, kuviin liittyvät erityistoiveet ja ideat, sekä sääolosuhteiden ohjaamat varasuunnitelmat. 

Hyvä suunnitelma takaa sen, että hääpäivänä jokainen tietää, kuinka toimia missäkin tilanteessa ja näin hääpari voi nauttia hääpäivästään ilman turhia huolia.

Kihlajaiskuvat tai “Save the date”-kuvat hääkuvauksen lisäpalveluna 290e (norm.350e)  

Hääkuvaus varataan maksamalla 30% arvioidusta kokonaissummasta. Loppuosa maksetaan viimeistään hääpäivänä.

Galleria

Portfolio

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Yhteys

Voit lähettää viestiä suoraan osoitteeseen tanjalotta@gmail.com tai käyttäen alla olevaa lomaketta.

Seuraa Somessa